SHOP

EDGE 130 BUNDLE
септември 3, 2019
HANDLEBAR / SEATPOST / POLE MOUNT
септември 3, 2019

EDGE 130

12,900.00ден

Компактен и исклучително лесен GPS компјутер. Користи 3 навигациони системи: GPS, Glonass I Galileo (европскиот). Има барометар. Компатибилен со Varia. Smart notifications

https://www.garmin.com

Out of stock

Димензии: 4.1 x 6.3 x 1.6 cm
Тежина: 33gr
Батерија: rechargeable lithium-ion
Големина на екран: 27.0 x 36.0 mm; 1.8″ diag (45 mm)
Траење на батерија: до 15 часа

Бренд

Kategorija

Тип