SHOP

SPRITE STRIPE
септември 3, 2019
EDGE 130
септември 3, 2019

EDGE 130 BUNDLE

16,200.00ден 11,340.00ден

Компактен и исклучително лесен GPS компјутер. Користи 3 навигациони системи: GPS, Glonass I Galileo (европскиот). Доаѓа заедно со HRM bundle што претставува одличен додаток за сите оние што сакаат најпрецизно да го следат својот прогрес. Дополнително, има и барометар.Компатибилен со Varia Smart notifications

https://www.garmin.com

Out of stock

Димензии: 4.1 x 6.3 x 1.6 cm
Тежина: 33gr
Батерија: rechargeable lithium-ion
Големина на екран: 27.0 x 36.0 mm; 1.8″ diag (45 mm)
Траење на батерија: до 15 часа

Бренд

Kategorija

Тип