SHOP

CAMPIGLIO
септември 3, 2019
ALPINA EYE-5 HR S CMB+
септември 3, 2019

DYFER CMGO

1,850.00ден

Шифра: A8559391 Categories: , ,

Боја на рамка: Кафеава
Боја на леќа: Златна
Технологии на леќа: UV заштита
Тип на рамка: Цела рамка
Материјал на рамка: Пластика
Ниво на заштита: S3

Бренд

Тип

Zatemnuvanje lekja

Boja