SHOP

Kit 4097
јуни 17, 2019
SPRITE STRIPE BLUE
септември 3, 2019

DICE 27,5″ 2.0

27,990.00ден 16,794.00ден

Кај Kreidler квалитетот е секогаш во фокус. Во линија со тоа што се изработени во Олденбург, со потврда за квалитет, ние изработуваме велосипеди во извонреден баланс помеѓу брендирани компоненти, квалитет, дизајн и технологија.

Шифра: DICE 27,5" 2.0 Categories: ,

Рамка: Kreidler aluminum 27.5 “MTB
Амортизер: Infront of 27.5 “MTB Aluminum / steel
Заден Амортизер : /
Сопирачки: V-Brake Aluminum
Менувачи: Shimano
Шалтери: Shimano ALTUS 3 × 7
Обрачи: MACH1 Exe, Aluminum hollow section rim
Запчаник: Shimano, 7-times, 14-28 tooth
Ланец: KMC Z-51
Гуми : MTB 54-584, reflex
Седло: Infront of MTB

Бренд

Тип

Пол

Големина на рам

, ,

Големина на тркало