SHOP

LEAGUE
октомври 29, 2020
FREEDOM SL
октомври 29, 2020

DF TEAM

26,690.00ден 13,345.00ден

Ако Team е омилената даска на Drake тимот, кога станува збор за бирање на даска за фристајл со топ перформанс, нема сомнеж дека сите погледи се вперени кон DF Team. Classic camber, Performance core и Hybrid fiberglass технологиите допринесуваат за зголемена контрола, Sintra 8000 за брзината, и резултатот е перфектна воена машина за парк и пајп сесиите.

http://northwavesnow.com

Исчисти
Шифра: DF TEAM Categories: ,

Камбер: CLASSIC
Облик: TWIN TIP BLUNT
База: SINTRA 8000
Фиберглас: HYBRID
Еластичност: 7/10

Бренд

Пол

Golemina

, ,