SHOP

CASSETTE HG-41
септември 3, 2019
ROTOR SM-RT64
септември 3, 2019

DEORE HB-M6010

2,500.00ден 2,000.00ден

Предна главина Деоре М6010 110

Продолжи кон веб страната на Shimano

1 на залиха

Шифра: EHBM6010BB Categories: ,

Димензии: 110×15
Број на жици 32
Монтирање на диск: Centerlock

Proizvod

Тип

Brzini

Golemina

Бренд