SHOP

FREEDOM SL
октомври 29, 2020
SUPER SPORT
октомври 29, 2020

DAHLIA SL

12,490.00ден 6,245.00ден

Dahlia е кондура со есенцијален и елегантен дизајн, со Superlace системот за намалување на времето на закопчување. Новите Lightstep гуми се направени од материјал кој ги олеснува овие кондури.

Продолжи кон веб страната на Northwave

Исчисти
Шифра: DAHLIA SL Categories: ,

Систем за затегање: SUPERLACE
Подршка на петица: CAB-3
Ѓон: LIGHTSTEP
Лајнер: TF1
Тврдина: 5/10

Бренд

Пол

Boja

,

Golemina

, , , , , , ,