SHOP

CRUISER
декември 10, 2019
LUNCHBAG – Rocket
декември 10, 2019

CROSSNECK

11,690.00ден

Лесен и со прекрасен изглед – Crossneck е избор на многу Micro Xtreme возачи. Овој скутер вклучува многу напредни карактеристики што се наоѓаат во најдобрите скутери на Микро: SCS, тркала од 110мм, Flex сопирачка и широки алуминиумски рачки.

Продолжи кон веб страната на Micro

Шифра: SA0148 Categories: ,

Возраст: Teens & Adults
Наменет за: Asphalt & skate park
Подлога: Asphalt
Волан: one piece aluminium
Подесување на волан: No
Вадење на волан: No
Се преклопува: No
Стегач: SCS Compression System
Вилушка: CNC machined alu fork, 300g
Димензија на тркала: 110 mm/ метално јадро
Тежина на производот: 4.1 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Тип

Големина на тркало

Boja

Бренд