SHOP

MARKER SQUIRE 11 ID – 90mm
септември 3, 2019
MACH SPORT HV 80
септември 3, 2019

COCHISE 100

22,790.00ден 13,674.00ден

Cochise 100 е вистинска Free Ride кондура за млади и полесни скијачи. Ултра-лесниот Shell и опсегот на движење од 42 ° во режим на пешачење го претвораат качувањето на следниот завој при powder возење во “прошетка низ планината”. При спуст flex индексот од 100 и конструкцијата со 4 жабици и даваат на оваа кондура импресивни перформанси.

Исчисти
Шифра: COCHISE 100 Categories: , ,

FLEX индекс: 100 Last индекс: 99 мм Customization Liner: C.A.S.
Customization Shell: C.A.S.
Soles: ISO 5355
Shell: Би-Материјал: Полиетер/Полиестер
Cuff: Би-Материјал Triax 3.0
Liner: ULTRAFIT
Жабици: 4 micro ALU
Spoiler: no
Powerstrap: 35mm
Canting: NO Ratchets: single hicking hook Mobility Cuff: Self Adjusting System

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina