SHOP

TARANTO 400 M
октомври 10, 2021
NITELINE T1 SET
октомври 14, 2021

CLINCH+ 85

2,090.00ден

Исчисти
Шифра: CLINCH+ 85 Categories: ,

Должина: 85 цм
Тежина: 1030 гр
Дебелина: 6 мм
Ниво на заштита: 8/15

Тип

Boja

, ,

Brava

Бренд