SHOP

DYNAMIC L
јануари 21, 2020
MAROI
јануари 23, 2020

CHEOS

8,690.00ден 5,214.00ден

Исклучително добра вентилација благодарејќи на HYBRID конструкцијата
Идеално вклопување
Комбинацијата од INMOLD конструкција и тврда обвивка гарантираат максимална заштита.

Продолжи кон веб страната на Alpina

Шифра: CHEOS Categories: , ,

Заштита:
HYBRID конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”
3D вклопување

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Golemina

,

Boja

,

Бренд