SHOP

DYNAMIC L
јануари 21, 2020
MAROI
јануари 23, 2020

CARAT LX

4,390.00ден 2,634.00ден

Алпина Карат ЛХ детската скијачка кацига е правиот избор со најдобар квалитет на производство, бидејќи се произведува во Германија, и одличен комфорт.

Продолжи кон веб страната на Alpina

Шифра: CARAT LX Categories: , ,

Заштита:
Керамичка обвивка
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух
Променлива внатрешност
Заштита и греење на врат

Golemina

Boja

,

Бренд

Тип