SHOP

Mischievous Glove DBG314-800
јануари 13, 2020
Headlines Beanie DWC337
јануари 13, 2020

Brainwave Mitt DGG316-ABI

1,390.00ден 834.00ден

Шифра: Brainwave Mitt DGG316-ABI Categories: ,

Водоотпорни Ракавици изработени од полиестер
Водоодбивност на надворешниот материјал
Полиестерско полнење
Еластичност кај зглобот и дополнително парче со лепенка за регулирање на широчината кај зглобот

Пол

Бренд

Golemina

,

Grupa