SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
септември 3, 2019
MACH1 MV 120
септември 3, 2019

BRAHMA (FLAT)

33,890.00ден 20,334.00ден

Brahma е All Mountain Free Ride скија која е наменета за скијање во денови кога имаме ниски температури и се создадени цврсти снежни услови. Разновидниот sidecut како и редуцираниот Rocker ги прават полесни за скијање, додека пак Carbon Flipcore Технологијата со две метални плочи го олеснува возењето и го реже тврдиот снег. Ширината од 88мм под нозете овозможува оваа скија да допринесе за забава на секаков вид на терен и снежна состојба што планината може да го понуди.

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: BRAHMA (FLAT) Categories: , ,

Должини: 166-173-180-187 cm Sidecut: 127-88-111 mm (@180cm) Радиус: 14 ; 15.5 ; 17 ; 19 m Тежина: 2.000g +/- 50g (@180cm) Везови: Нема Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall; Poplpar Beech Woodcore, Double Ti, Carbon Flipcore Technology Ниво на скијач: Напредно-средно/Експерт

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina