SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
септември 3, 2019
MACH1 MV 120
септември 3, 2019

BLIZZARD QUATTRO 8.0 TI+TPX12 DEMO

19,995.00ден23,994.00ден

Возење на свежо табани ски стази во утринските часови, а потоа режејќи го следениот снег истото попладне. Blizzard Quattro 8.0Ti е all-around скија која се справува со потешки услови на ски стазите како и со мразот на истите. Со 80мм ширина на половината, 4мм Rocker како и слој од титанал, Quattro 8.0 испорачува супериорен зафат на скијата и стабилно но сепак возбудливо скијање.

This product is currently out of stock and unavailable.

Шифра: BLIZZARD QUATTRO 8.0 TI+TPX12 DEMO Categories: , ,

Должини: 156-162-168-174-180 cm Sidecut: 125-80-108 mm (@174cm) Радиус: 12.5 ; 13.5 ; 14.5 ; 16 ; 17.5 m Везови: MARKER TPX 12 DEMO DIN Конфигурација: 4-12 Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall IQ; Wood; Titanium Ниво на скијач: Средно

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

,