SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
септември 3, 2019
MACH1 MV 120
септември 3, 2019

BLIZZARD QUATTRO 7.4 TI+TPX12 DEMO

Blizzard Quattro 7.4 Ti е вистински специјалист за on-piste скијање. Со ширина од 74мм и 4 милиметри Rocker може да се пофали со супериорен зафат на рабовите и стабилно возење. IQ системот за суспензија ќе Ве остави со ништо друго освен самодоверба со која ќе можете да уживате во скијањето во текот на целиот ден.

Шифра: BLIZZARD QUATTRO 7.4 TI+TPX12 DEMO Categories: , ,

Должини: 150-156-162-168-174-180 cm Sidecut: 118-74-101 mm (@174cm) Радиус: 11.5 ; 12.5 ; 13.5 ; 14.5 ; 16 ; 17.5 m Везови: TPX 12 DEMO DIN Конфигурација: 4-12 Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall IQ; Wood; Titanium Ниво на скијач: Средно

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

, , ,