SHOP

MAXI DELUXE FOLDABLE
јуни 16, 2019
QU-AX PENNY FARTHING GENTLEMEN BIKE 36 ” BACK
јуни 16, 2019

BLACK

12,900.00ден 9,030.00ден

https://www.micro-mobility.com

Шифра: SA0034 Categories: ,

Возраст: Adults
Наменет за: City & commuter, Long distances
Подлога: Asphalt
Висина на волан: 72 – 103 cm
Подесување на волан: Yes
Вадење на волан: /
Се преклопува: Yes
Димензија на тркала: 200 mm
Тежина на производот: 4.7 kg
Дозволена тежина: 100 kg

Бренд

Тип

Големина на тркало

Boja