SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
септември 3, 2019
MACH1 MV 120
септември 3, 2019

BLACK PEARL 88 (FLAT)

30,790.00ден 15,395.00ден

Како најпродавана женска скија, Black Pearl 88 се карактеризира како разноврсна, All-Around скија нудејќи скијање на секаков тип на ски терени. Со ширина од 88мм како и специјално наменетата конструкција за жени Carbon Flipcore W.S.D. Моделот Black Pearl се истакнува при возење на табани ски терени, низ шуми, на нерамни терени или пак доколку возите powder.

Шифра: BLACK PEARL 88 (FLAT) Categories: , ,

Должини: 142-152-159-166-173 cm Sidecut: 126-88-110 mm (@159cm) Радиус: 14m (@159cm) Тежина: 1.450g +/- 50g (@159cm) Везови: Нема Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall; Carbon Flipcore W.S.D. Technology Ниво на скијач: Напредно-средно / Експерт

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

,