SHOP

CASSETTE HG-41
септември 3, 2019
ROTOR SM-RT64
септември 3, 2019

BL-M396

2,600.00ден 2,080.00ден

Кочница БЛ-М396 Предна

Продолжи кон веб страната на Shimano

2 на залиха

Шифра: EM396LFPRA100 Categories: ,

Должина на црево: 1000 мм
Тип на пакни: Органски
Број на клипови: 2

Proizvod

Тип

Бренд