SHOP

YEDON
септември 3, 2019
RUBY S SX
септември 3, 2019

BERRYN P P

4,290.00ден 2,145.00ден

Out of stock

Боја на рамка: Бело црна мат
Боја на леќа: Црна
Технологии на леќа: UV заштита, Поларизација
Тип на рамка: Цела рамка
Материјал на рамка: Пластика
Ниво на заштита: S3

Бренд

Тип

Zatemnuvanje lekja

Boja