SHOP

CAMPIGLIO
септември 3, 2019
ALPINA EYE-5 HR S CMB+
септември 3, 2019

BERRYN CM+ CMB+

4,290.00ден 3,432.00ден

Шифра: A8557081 Categories: , ,

Боја на рамка: Плаво црна
Боја на леќа: Плава
Технологии на леќа: UV заштита, fogstop
Тип на рамка: Цела рамка
Материјал на рамка: Пластика
Ниво на заштита: S3

Бренд

Тип

Zatemnuvanje lekja

Boja