SHOP

CRUISER
декември 10, 2019
LUNCHBAG – Rocket
декември 10, 2019

BELL purple

350.00ден

Флексибилна силиконска лента со повеќекратни опсези на ширина на шипката. Одлично за скутери и велосипеди. Лесно за прицврстување, водоотпорно и целосно безбедно.

Продолжи кон веб страната на Micro

1 на залиха

Шифра: AC4453 Categories: ,

Наменета за: Скутери и Велосипеди
Ширина на волан: 20-30мм
Тежина: 50г

Тип

Бренд