SHOP

FOLDABLE 600
мај 29, 2020
TWINJEX
јуни 15, 2020

Newton 95 Code

1,592.00ден

1 на залиха

Шифра: 59004596SS Categories: , ,

Должина: 95 цм
Тежина: 760 гр
Дебелина: 5.5 мм
Ниво на заштита: 7/15

Тип

Boja

Brava

Бренд