SHOP

SCALE 970
јуни 21, 2022
GREENLINE 25 FRONT
август 9, 2022

AXA HAWK 100

1,512.00ден

22 на залиха

Шифра: 59003395SS Категории ,

Должина: 100цм
Тежина: 1375гр
Дебелина: 8мм
Ниво на заштита: 8/15

Тип

Boja

Brava

Бренд