SHOP

POWER KID 12
август 29, 2022
KATO
ноември 23, 2022

AXA HAWK 100

1,512.00ден

30 на залиха

Шифра: 59003395SS Категории ,

Должина: 100цм
Тежина: 1375гр
Дебелина: 8мм
Ниво на заштита: 8/15

Тип

Boja

Brava

Бренд