SHOP

TWIST FIVE HR
мај 12, 2020
AXA Linq 100
мај 29, 2020

FOLDABLE 600

2,990.00ден

5 на залиха

Шифра: 59800295SB Categories: , ,

Должина: 95 цм
Тежина: 850 гр
Дебелина: 6 мм
Ниво на заштита: 7/15

Тип

Boja

Brava

Бренд