SHOP

SCALE 970
јуни 21, 2022
GREENLINE 25 FRONT
август 9, 2022

AXA FOLD LITE 80

3,032.00ден

2 на залиха

Шифра: 59840895SC Категории ,

Должина: 150цм
Тежина: 560гр
Дебелина: 5мм
Ниво на заштита: 7/15

Тип

Boja

Brava

Бренд