SHOP

POWER KID 12
август 29, 2022
KATO
ноември 23, 2022

AXA FOLD LITE 80

3,032.00ден

6 на залиха

Шифра: 59840895SC-1 Категории ,

Должина: 150цм
Тежина: 560гр
Дебелина: 5мм
Ниво на заштита: 7/15

Тип

Boja

Brava

Бренд