SHOP

TWIST FIVE HR
мај 12, 2020
AXA Linq 100
мај 29, 2020

Resolute 15 – 120

1,490.00ден

Шифра: 59432295SC Categories: , ,

Должина: 120 цм
Тежина: 600 гр
Дебелина: 15 мм
Ниво на заштита: 6/15

Тип

Boja

Brava

Бренд