SHOP

Foldable 600
мај 29, 2020
TWINJEX
јуни 15, 2020

Resolute 10 – 150

1,190.00ден

Шифра: 59431595SC Categories: , ,

Должина: 150 цм
Тежина: 470 гр
Дебелина: 10 мм
Ниво на заштита: 4/15

Тип

Boja

Brava

Бренд