SHOP

ZUPO
март 1, 2021
CLIMB PRO S-GLIDE R2C
март 1, 2021

ARBER VISOR

9,990.00ден 6,993.00ден

Исчисти
Шифра: ARBER VISOR Categories: ,

Заштита:
HARDSHEL Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM CLASSIC”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Визор:
Технологии: Mirror
Подобрен контраст
Редуцирање на инфра црвеното зрачење

Boja

, ,

Golemina

,

Бренд