SHOP

TUBELES VALVES
ноември 23, 2022
Mens Ski Pants 0172-9XA-579
декември 2, 2022

ARBER VISOR Q-LITE

10,990.00ден

Шифра: ARBER VISOR Q-LITE Категории ,

Заштита:
HARDSHEL Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM CLASSIC”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Одстранливи перничиња за уши
Заштита и греење на врат

Визор:
Технологии: Mirror
Подобрен контраст
Редуцирање на инфра црвеното зрачење

Boja

, ,

Golemina

,

Бренд