SHOP

ALPINA EYE-5 HR S CMR+
септември 3, 2019
RUBY S SX
септември 3, 2019

ALPINA S-WAY CM

5,590.00ден 2,795.00ден

Шифра: A8587325 Categories: , ,

Боја на рамка: Сребрена црна
Боја на леќа: Црна
Технологии на леќа: UV заштита
Тип на рамка: Цела рамка
Материјал на рамка: Пластика
Ниво на заштита: S3

Бренд

Тип

Zatemnuvanje lekja

Boja