SHOP

TUBELES VALVES
ноември 23, 2022
Mens Ski Pants 0172-9XA-579
декември 2, 2022

GEMS

10,990.00ден

Шифра: GEMS Категории ,

Заштита:
INMOLD Конструкција
HI-EPS технологија
EDGE PROTECT
Керамичка конструкција

Ергономија:
Систем за подесување “RUN SYSTEM ERGO SNOW”

Удобност:
Контрола на воздух “AIRSTREAM CONTROL”
Променлива внатрешност
Внатрешност од волна
Заштита и греење на врат

Boja

Golemina

,

Бренд