SHOP

ALLTRACK 80 WOMEN – BLACK
септември 3, 2019
TRACK 90 – BLACK
септември 3, 2019

ALLTRACK 70 WOMEN – LIGHT BLACK

15,990.00ден 9,594.00ден

Alltrack 80 W испорачува фузија на моќ, прецизност и пешачки перформанси заедно со анатомскиот 102мм “regular fit”. Компатибилен со GripWalk Alltrack нуди разновидност на скијање во комбинација со традиционалните алпинистички перформанси кои продолжуваат да бидат неспоредливи. Sensor Grid shell технологијата како и OptiSensor 3D Liner-ите испорачуваат оптимизирана обвивка на нога, удобност, топлина и поддршка.

https://www.rossignol.com

Шифра: ALLTRACK 70 WOMEN - LIGHT BLACK Categories: , ,

FLEX индекс: 70
Last индекс: 102 мм
Тежина: 1,84 кг/кондура ( големина 24.5)
Liner: Powerstrap width 40mm;
Technology WOMEN OPTISENSOR T4
Жабици: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS;
4 MICRO 100% Aluminium
Cuff: Полиолефин
Shell: Полиетер; Technology SENSOR GRID

Бренд

Пол

Grupa

Boja

Golemina

, , , , ,