SHOP

GOPRO HERO SESSION
септември 3, 2019
HERO WORLD CUP 110 MEDIUM – WHITE
септември 3, 2019

ALLSPEED 80 – BLACK DARK GREY

15,390.00ден 9,234.00ден

Одликувајќи се со комфортен 102мм “sport fit” Allspeed 80 обезбедува моќ и прецизност. Sensor Blade shell технологијата ја намалува тежината и вбризгува енергија директно во скиите додека пак прилагодувањето на Flex-от овозможува перформансите да бидат прилагодени на потребите на секој скијач. OptiSensor Thinsulate™ liner-ите овозможуваат индивидуално прилагодување за супериорен комфорт, топлина и поддршка.

https://www.rossignol.com

Исчисти
Шифра: ALLSPEED 80 - BLACK DARK GREY Categories: , ,

FLEX индекс: 80
Last индекс: 102 мм
Тежина: 2,120 кг/кондура ( големина 26.5)
Liner: Powerstrap width 40mm;
Technology OPTISENSOR T4;
Жабици: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS;
4 MICRO 100% Aluminium
Cuff: Полиолефин
Shell: Полиуретан; Technology SENSOR BLADE

Бренд

Пол

Grupa

Boja

Golemina

, , , ,