SHOP

SANDISK EXTREME® 16GB MICROSDXC™
септември 3, 2019
ALLTRACK 70 WOMEN – LIGHT BLACK
септември 3, 2019

ALLSPEED 120 – BLACK YELLOW

20,290.00ден

Одликувајќи се со комфортен 102мм “sport fit” Allspeed 120 обезбедува моќ и прецизност. Sensor Blade shell технологијата ја намалува тежината и вбризгува енергија директно во скиите додека пак прилагодувањето на Flex-от овозможува перформансите да бидат прилагодени на потребите на секој скијач. OptiSensor Thinsulate™ liner-ите овозможуваат индивидуално прилагодување за супериорен комфорт, топлина и поддршка.

https://www.rossignol.com

Шифра: ALLSPEED 120 - BLACK YELLOW Categories: , ,

FLEX индекс: 120
Last индекс: 102 мм
Тежина: 2,150 кг/кондура ( големина 26.5)
Liner: Powerstrap width TECH 50mm;
Technology CUSTOM OPTISENSOR T3;
Thermal insulation FOREFOOT THINSULATE®
Жабици: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS;
4 MICRO 100% Aluminium
Cuff: Полиуретан
Shell: Полиуретан; Technology SENSOR BLADE

Бренд

Пол

Grupa

Boja

Golemina

, , , ,