SHOP

CHALLENGE 2.0 MM
декември 31, 2019
Interfused Core DML407-AA0
јануари 13, 2020

ALIGHT 8.2 CA+TLX11 DEMO W

33,890.00ден 20,334.00ден

За забавно возење цел ден, без разлика дали се ледени стази во утринските часови, или натабани стази во попладневните часови, новиот Blizzard Alight 8.2 Ca е идеален за моќни женски возачи кои бараат да ја зголемат својата возбуда при скијање. Со 82мм ширина на половината и 4мм Rocker оваа скија прави комбинација од супериорен зафат и стабилност при возење. IQ системот за суспензија ги надополнува останатите перформанси со релаксирано ракување на самата скија.

1 на залиха

Шифра: 8A8078LD001-156 Categories: , ,

Должини: 144-150-156-162-168 cm
Sidecut: 126-82-108 mm (@162cm)
Радиус: 10 ; 11 ; 12 ; 13 ; 14 m
Везови: MARKER TLX 11 DEMO W
DIN Конфигурација: 3-11
Конструкција на скија: Sandwich Compound Sidewall IQ; Light Wood; Quattro Technology, Womens Specific Molds
Ниво на скијач: Средно

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina