SHOP

FAMOUS 2 (XPRESS)
септември 3, 2019
MACH1 MV 120
септември 3, 2019

ALIGHT 7.2+TLT 10 DEMO W

27,690.00ден 16,614.00ден

Alight 7.2 нуди супериорен зафат и стабилно возење. Нејзината ширина на половината од 72мм и 6мм Rocker ја прават оваа скија добра на сите страни од скијањето, додека IQ системот за суспензија осигуруваат дека скијањето ќе биде стабилно без поголеми вибрации.

Исчисти
Шифра: ALIGHT 7.2+TLT 10 DEMO W Categories: , ,

Должини: 146-153-160-167 cm Sidecut: 119-72-102 mm (@160cm) Радиус: 11 ; 12 ; 13 ; 14 m Везови: MARKER TLT 10 DEMO W DIN Конфигурација: 3-10 Конструкција на скија: Composite Sidewall IQ; Quattro Technology Ниво на скијач: Почетно – Средно

Boja

Бренд

Пол

Grupa

Golemina

,