SHOP

Mischievous Glove DBG314-800
јануари 13, 2020
Headlines Beanie DWC337
јануари 13, 2020

Acute Glove DWG326-4JM

1,990.00ден 1,194.00ден

Шифра: Acute Glove DWG326-4JM Categories: ,

Водоотпорни Ракавици изработени од четиринасочно растеглив полиестер
Мембрана Ared 5000
Водоодбивност на надворешниот материјал
Полиестерско полнење
Еластичност кај зглобот и дополнително парче со лепенка за регулирање на широчината кај зглобот

Пол

Бренд

Golemina

, , ,

Grupa