ABSOLUTE 8-110 – Nomad

SHOP

Watter Bottle Bio
јуни 4, 2021
GREENLINE 15 FRONT
јули 6, 2021

ABSOLUTE 8-110

2,690.00ден

4 на залиха

Шифра: 59081195SS Категории ,

Должина: 110цм
Тежина: 1960гр
Дебелина: 8мм
Ниво на заштита: 9/15

Тип

Boja

Brava

Бренд