SHOP

Wingbar Edge S/M
August 10, 2020
SPIDER PLUS 2
August 11, 2020

WINGBAR

6,890.00ден 6,201.00ден

Премиум аеродинамичен носач за исклучително тивко возење и лесна инсталација на додатоци

https://www.thule.com

Clear

Максимална носивост: 100 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило

Tip

Brend