SHOP

Wingbar Edge S/M
August 10, 2020
SPIDER PLUS 2
August 11, 2020

WINGBAR EDGE M/L FIX/FLUSHRAIL

16,990.00ден 15,291.00ден

Премиум аеродинамичен носач за исклучително тивко возење и лесна инсталација на додатоци

https://www.thule.com

Out of stock

Ширина на товарење: 84.4 до 92 cm
Максимална носивост: 75 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило
Одговара на: Thule WingBar ✓
Одговара на: Thule AeroBlade ✓
Одговара на: Thule SlideBar ✖
Одговара на: Thule SquareBar ✖
Одговара на: Thule ProBar ✖
Вклучени брави✓
Компатибилност со One Key System: ✓

Tip

Brend