SHOP

Wingbar Edge S/M
August 10, 2020
SPIDER PLUS 2
August 11, 2020

WINGBAR BLACK

8,790.00ден 7,911.00ден

Премиум аеродинамичен носач за исклучително тивко возење и лесна инсталација на додатоци

https://www.thule.com

2 in stock

Максимална носивост: 100 kg.
Ве молиме проверете ја носивоста на кровот на вашето возило

Tip

Brend