SHOP

MOTION XT ALPINE
September 28, 2021
EVO FLUSH RAIL EROW
September 28, 2021

TOURING L

30,990.00ден

Повеќенаменска кровна кутија за секојдневна употреба.

Продолжи кон веб страната на Thule

1 in stock

Волумен: 420 L
Надворешни Димензии: 196 x 78 x 43 cm
Внатрешни Димензии 190 x 73 x 39 cm
Максимална Носивост: 50 kg
Систем за монтирање: PowerClick
Тежина: 15 kg
Систем за заклучување: Central lock
Компатибилност со One Key System ✓
Капацитет на товарење на скии (парови): 4-6
Капацитет на товарење на сноуборди: 3-4
Максимална должина на скии: 180 cm
Одговара на: Thule SlideBar ✓ потребен е адаптер: Thule T-track Adapter 697-4
Одговара на: Thule SquareBar ✓
Одговара на: Thule WingBar ✓

Brend

Tip

Boja