SHOP

PURE 70 – BLACK
September 3, 2019
PURE COMFORT 60 – WHITE GREY
September 3, 2019

TMX J4 – BLACK PETROL BLUE

6,790.00ден 4,074.00ден

Дизајнирани за најмладите скијачи ски кондурите TMX J4 се одликуваат со реномираниот Comfort fit со цел да испорачаат поголем комфорт, перформанс како и топлина истовремено обрнувајќи внимание на најчестите области на ски кондурите во кои се јавуваат проблеми со удобноста. Дизајнот со 4 жабици и прилагодлив Cuff овозможува зголемена поддршка и овозможува полесно, поприлагодливо подесување.

https://www.rossignol.com

Clear
SKU: TMX J4 - BLACK PETROL BLUE Categories: , ,

FLEX индекс: 50
Last индекс: 50 мм
Тежина: 2.110 кг/кондура ( големина 18.5)
Liner: Technology COMFORT FIT;
Жабици: ADJUSTABLE TEETH 3 POSITIONS;
4 MICRO 100% Aluminium
Cuff: Полиолефин
Shell: Полиолефин; Technology SENSOR INSIDE