SHOP

SPEED 120 – BLACK RED
September 3, 2019
ELECTRA ALU
September 3, 2019

TACTIC PRO SAFETY

Новите Tactic PRO Safety ски стапови се одликуваат со лесна и издржлива основа изработена од алуминиум како и ергономски би-материјални рачки со безбедносни ремени. Безбедносните ремени можат веднаш да се ослободат, намалувајќи ги повредите и оштетувањето на ски стапот во случај на пад.

https://www.rossignol.com

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: TACTIC PRO SAFETY Categories: , ,

Basket: BI MAT
Grip: SAFETY BI MATERIAL
Shaft: Алуминиум
Shaft дијаметар: 16 mm
Димензии: 110, 115, 120, 125, 130, 135
Strap: ACTIVE
Tip: Челик
Тежина: 230 g (125cm)

Brend

Pol

Grupa

Golemina

, ,