SHOP

LUNCHBAG – Rocket
December 10, 2019
Jaket Zip Hood M
December 19, 2019

SAFETY LIGHT

590.00ден 413.00ден

3 in stock

SKU: AC4589 Categories: ,

Бело ЛЕД светло
Функции: трепкање, постојано светење, изгасено
Димензии: должина 16цм, ширина 3.8цм
Напојување: 2 х CR2016 3V батерии (вклучени)
Водоотпорно но да не се потпува во вода
Лесно прикачување на сите скутери со “Velcro” трака