SHOP

DAHLIA SL
October 29, 2020
BIO DEGREASER
October 30, 2020

RELOAD

12,990.00ден 6,495.00ден

Reload се едни од најдобрите фристајл везови на пазарот. Цврсти но лесни во исто време, благодарение на Light Saber долната плоча, со револуционерниот асиметричен Spade заден дел, овој дизајн е направен да овозможи одлична подршка и латерален флекс.

Продолжи кон веб страната на Northwave

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: RELOAD Categories: ,

Долна плоча: LIGHT SABER
Заден дел: SPADE
Ремен за глужд: GT
Жабица: MG12
Подршка: 5/10

Brend

Pol

Boja

,

Golemina