SHOP

FAMOUS JR
September 3, 2019
FAMOUS 6 – XPRESS
September 3, 2019

PURSUIT 600 CAM (KONECT)

Поветена on-trail карвинг машина, новиот модел на Pursuit 600 CAM обезбедува моќ, прецизност како и високи карвинг перформанси за напредни-експерт скијачи. Prop Tech технологијата овозможува адаптивен торзионен флекс за подобрување на контактот на кантовите и зголемена контрола, додека пак новиот додаток Carbon Alloy Matrix технологија нуди зголемена стабилност и перформанс при вртење.

https://www.rossignol.com

This product is currently out of stock and unavailable.

SKU: PURSUIT 600 CAM (KONECT) Categories: , ,

Димензии: 156, 163, 170, 177
Тежина: 3,6 KG/Пар (170cm)
Везови: NX 12 KONECT DUAL B80 BLACK/RED
Материјал: Core POPLAR WOOD CORE
Reinforcements CARBON ALLOY MATRIX
Конструкција: RECTANGULAR SANDWICH
Радиус: 14m
Rocker: POWER TURN ROCKER
Sidecuts: OVERSIZED SIDECUT
Sidecuts dimensions: 126 -74-110
Димензија на врвот: 126
Димензија на опашка: 110
Димензија на половина: 74